Woerden

Top2000-kerkdienst Woerden (28 en 29 december - 20:00 uur)

Het einde van het jaar staat bij de NPO Radio 2 in het teken van de Top2000. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emotie oproepen, kippenvel en herinneringen.

Ook in Woerden een Top2000-kerkdienst

De Top2000-kerkdiensten in Woerden staan al jaren garant voor een zinvolle avond met geweldige live-muziek en inspiratie voor interessante gesprekken. Ook dit jaar beloven het weer historische avonden te worden met “ouderwets” veel ruimte voor ontmoeting, inspiratie en natuurlijk goede popmuziek.

Thema van de avonden zal zijn: Changes! En we staan op de drempel naar 2023 nog één keer stil bij Woerden650.

De band ‘De Buren’ is weer van de partij en dominee Joost Schelling spreekt de verbindende teksten. Voor en na de Top2000-kerkdiensten in Woerden is er van alles in en rond de Kruiskerk te doen.

Inhoud van de TOP2000-diensten
Voor aanvang van de Top2000-kerkdiensten kun je buiten bij de Koffietuktuk genieten van een lekker kopje koffie. De diensten van 28 en 29 december vertellen een doorlopend verhaal, waarin we met grote stappen door de geschiedenis van de Bijbel, popmuziek en Woerden gaan. Na de dienst is er de tijd om elkaar te ontmoeten, er wordt gezorgd voor een hapje en drankje, een frietkar en een photobooth om een onvergetelijke herinnering aan deze avond vast te leggen. Voor sommige activiteiten na afloop vragen we om een kleine bijdrage, dus neem kleingeld of uw pinpas mee.

Gratis kaarten vooraf reserveren!
Omdat we drukte verwachten, is het nodig om vooraf kaarten te reserveren. Belangrijk: de beide diensten volgen elkaar op en vertellen een doorlopend verhaal. Om iedereen de kans te geven om een dienst bij te wonen, is het niet mogelijk om voor beide diensten de gratis kaarten te reserveren en dus het verzoek de andere dienst dan online te volgen. Zo hoeft u toch niets te missen.
Let op: zitplaatsen zijn bedoeld voor die bezoekers, die moeilijk lang kunnen staan.

Tickets voor woensdag 28 december zijn te bestellen via: https://www.eventbrite.nl/e/476423454377

Tickets voor donderdag 29 december zijn te bestellen via: https://www.eventbrite.nl/e/477783592587

Alvast in de stemming komen?

Kijk dan de diensten van vorig jaar terug.

Maandag 27 december 2021: Kijk hier

Dinsdag 28 december 2021: Kijk hier