Vrijwilligers gezocht

Top2000-kerkdienst is op zoek naar vrijwilligers!

Sinds 2015 organiseren steeds meer gemeenten en Top2000-kerkdienst. Het begon allemaal in 2015 met een handjevol kerkdiensten die in het teken stonden van de Top2000. Een gewone kerkdienst, maar mét muziek uit de Top2000.

Nu, ruim 3 jaar later en ruim 125 Top2000-kerkdiensten afgelopen jaar, door het hele land, zijn er steeds meer kerken die zich aansluiten bij dit fenomeen.

Door deze groei zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen nog meer muziek naar de kerk te brengen.

We hebben op dit moment onderstaande functies open staan.
Help je mee?

Als blogger voor Top2000kerkdienst.nl ga je schrijven over muziek en geloof. Je kunt songteksten onder de loep nemen, maar ook schrijven over artiesten, hun geloof en drijfveren. Of misschien vind je het leuk om verslag te doen van Top2000-kerkdiensten bij jou in de buurt?

Je hebt als blogger veel vrijheid. Je mag zelf bepalen waarover je schrijft. Zolang het maar interessant is voor onze bezoekers of nuttig voor de organisatoren van Top2000-kerkdiensten.

We zoeken iemand met ervaring tot het editen of schieten van video’s. Door het jaar heen nemen wij filmpjes op ter promotie of filmpjes die gebruikt kunnen worden tijdens de dienst. Ook filmen achter de schermen of het filmen van bijzondere Top2000-kerkdiensten is iets waar we mee aan de slag willen.

Video staat nog een beetje in de kinderschoenen, dus als je ons hiermee zou kunnen helpen graag!

Om nog meer tractie te krijgen zijn we op zoek naar een PR-talent, iemand die middels online- en offline communicatie kan zorgdragen dat er meer bekendheid komt voor popmuziek in de kerk.

We merken dat er veel interesse is voor onze diensten in de media, maar hebben het idee dat we dit nog beter zouden moeten benutten. Maar hoe? Help jij ons verder?

Wat bieden wij?

Je gaat onderdeel uitmaken van een enthousiast team. Samen gaan we Top2000-kerkdiensten op de kaart zetten. De werkzaamheden kun je vanuit huis verrichten. Eens in de zoveel tijd (2 tot 3x per jaar) komen we samen voor overleg of leuke dingen. Denk hierbij aan een borrel of etentje.

Interesse?

Stuur dan een mailtje naar info@top2000kerkdienst.nl en vertel iets meer over jezelf en wat je denkt voor ons te kunnen betekenen of reageer via Deedmob.com door op onderstaande vacature te klikken!