Een afscheid met ‘Unwritten’

Een afscheid met ‘Unwritten’

Vandaag nemen we afscheid van Adrie Stemmer en Fred Omvlee. Onze hoofdredacteur Adrie doet dat met een van haar favoriete nummers en motiveert haar keuze.

Drie jaar geleden stond ik aan het begin van een nieuwe bladzijde in mijn leven: meebouwen aan de eerste internetkerk van Nederland. Ik genoot ervan om samen met Fred Omvlee en Bram Dijkstra de eerste lijnen van MijnKerk.nl op papier te zetten. Starten met een Facebookpagina, de eerste rubrieken voor de website bedenken, de eerste chatgesprekken, het eerste bloggersdiner organiseren. Zoveel prachtige eerste keren.

Unwritten

Vandaag sla ik de bladzijde om naar een nieuw hoofdstuk en neem ik afscheid van MijnKerk.nl Met het lied ‘Unwritten’ neem ik afscheid van jullie. In veel van jullie verhalen en reacties op MijnKerk.nl hoorde ik een diep verlangen. Verlangen naar een betere wereld. Een wereld met minder gebrokenheid en meer goedheid. Een wereld met minder pijn en meer plezier.

‘Reiken naar iets in de verte.

Zo dichtbij, dat je het bijna kunt proeven’, zingt Natasha.

Ik zing met haar mee en bid voor alle kaarsjes die branden op MijnKerk.nl Voor iedereen die het aandurft om te reiken naar de verte en te proeven dat God goed is.

Samen met Natasha zing ik nog even verder (okay, okay, ze zingt veel beter dan ik. Ik stop al ? )

Leef het leven met je armen wijd open.

Vandaag begint jouw verhaal.

Dat wens ik je toe. Open armen voor jezelf en de mensen om je heen.

Adrie Stemmer

Deel dit bericht