Top2000-kerkdienst band Tuna Fleet

Tuna Fleet Top2000-kerkdienst band

Ben je op zoek naar een band die jullie Top2000-kerkdienst kan verzorgen? Tuna Fleet kan een TOP 2000-dienst van begin tot eind verzorgen, inclusief presentatie, licht en geluid.

TUNA FLEET: GELOOF, HOOP EN LIEFDESLIEDJES

Tuna Fleet is in 2002 begonnen als band van het thematisch theaterprogramma “Link” in Delft: per avond een nieuw thema waar we nummers bij uitkozen, vooral puttend uit tophits van de afgelopen 40 jaar.

Toen dit programma na vele jaren ophield hebben we een eigen productie geschreven: Peter! Geloof, hoop en liefdesliedjes. Een avondvullende belevenis, vol eigen ervaringen. Als band zijn we allemaal Peter, en Peter vertelt ons verhaal. Stevige en mooie nummers van U2, Coldplay, Lenny Kravitz en Christina Aguilera maken het af. Een theatervoorstelling met goede muziek en eerlijke verhalen.  Met Peter treedt Tuna Fleet al jarenlang door het hele land op.

TOP2000KERKDIENSTEN MET TUNA FLEET

In 2017 kwam daar voor het eerst een TOP 2000-kerkdienst bij. Omdat Tuna Fleet al zolang bijzonder gevarieerde muziek heeft gespeeld, is de veelzijdigheid van de TOP 2000-nummers op het lijf geschreven van deze band. Met een bezetting van 5 muzikanten die ook allemaal kunnen zingen en met de professionele zanger Binne Meijer als frontman kunnen we snel een complete nieuwe lijst met nummers instuderen en professioneel vertolken.

IEDERE GEMEENTE EEN EIGEN DIENST, MET EIGEN NUMMERS

Tuna Fleet heeft een uitgebreid eigen repertoire, maar uiteraard spelen we voor de TOP 2000-dienst de nummers die de gemeente zelf heeft gekozen! De verhalen erachter maken een dienst als deze zo bijzonder. En indien gewenst kunnen we de gekozen lijst in overleg aanvullen met andere covers om een mooi evenwichtig geheel te krijgen.

Tuna Fleet kan een TOP 2000-dienst van begin tot eind verzorgen, inclusief presentatie, licht en geluid. We kunnen de verhalen achter de gekozen nummers zelf overbrengen, maar liever gaan we de interactie met de zaal aan om de gemeenteleden zelf te laten vertellen wat er bijzonder is aan de muziek die is geselecteerd. Met humor en bijzondere invallen weten we elke dienst ‘eigen’ te maken. Uiteraard is er plaats voor wensen vanuit de organiserende gemeente: alles wordt in overleg uitgevoerd en georganiseerd. Kijk eens op hun YouTube kanaal voor een impressie van hun muziek.

Mocht je interesse hebben, stuur ons dan een e-mail (onderwerp: Tuna Fleet) en wij zullen jullie voorzien van extra informatie en contactgegevens van de band.