Top2000-kerkdienst band Major Seventh

Major Seventh Top2000 band

Ben je op zoek naar een band die jullie Top2000-kerkdienst kan verzorgen? Major Seventh speelt Top2000-kerkdiensten in verschillende plaatsen in het land. Afgelopen jaren verzorgden ze o.a de muziekeale omlijsting van de Top2000-kerkdiensten in Maassluis en in de Grote Kerk van Apeldoorn.

MAJOR SEVENTH

De TOP2000, ook wel bekend als ‘de lijst der lijsten’, bevat een schat aan Nederlandse en internationale songs die samen een bijzonder verhaal vertellen. Tenminste, dat merk je als Major Seventh een selectie van deze songs speelt en de boodschap of emotie van de song naar voren brengt. Met een zeven- of achtkoppige band lijkt het net alsof Prince, the Eagles, Robbie Williams en De Dijk zelf op het podium staan.

TOP2000KERKDIENSTEN MET MAJOR SEVENTH

Major Seventh speelt TOP2000Kerkdiensten op verschillende plaatsen in het land. Songs van onder andere Michael Jackson, Blof, Queen en Genesis houden de luisteraar een spiegel voor (Man in the mirror), getuigen van hoop (One), woede (They Don’t Care About Us), verwarring (Land Of Confusion) en spreken bemoedigende woorden (Don’t You Worrie ’bout A Thing).

Elk jaar wordt een nieuwe setlist gevormd en gearrangeerd die op verschillende plaatsen wordt gespeeld. De TOP2000Kerkdienst van Major Seventh is avondvullend. Er is ruimte voor korte teksten van een voorganger, een getuigenis, een WhatsAppgebed of het ontsteken van kaarsjes, maar het is ook mogelijk om M7 de complete ‘dienst’ van 75 minuten te laten verzorgen.

MAJOR SEVENTH IN JOUW GEMEENTE?

Je kunt Major Seventh uitnodigen voor een TOP2000Kerkdienst of een ander evenement waarbij populaire songs een verhaal vertellen. Band & vocals zijn al te huur vanaf € 900,- per optreden (excl licht en geluid) en € 1200,- incl licht en geluid. Meer informatie is tevens te vinden op majorseventh.nl

Mocht je interesse hebben, stuur ons dan een e-mail (onderwerp: Major Seventh) en wij zullen jullie voorzien van extra informatie en contactgegevens van de band.