Top2000-kerkdienst band Grooving

Ben je op zoek naar een band die jullie Top2000-kerkdienst kan verzorgen? Grooving kan een TOP 2000-dienst van begin tot eind verzorgen, inclusief licht en geluid.

GROOVING: 3-MANS FORMATIE MET BREED GELUID

Grooving bestaat uit 3 ervaren en enthousiaste muzikanten: Bert Boven (zanger, bassist), Marnix Wellinghoff (gitarist) en Erik Koning (drummer). Met een afwisselend repetoire maken we van ieder optreden een feestje; voor het publiek, maar ook voor onszelf! Als driemansformatie weten we een breed geluid te produceren, maar zijn ook in staat “het klein te houden”. Daarmee staan we op allerlei evenementen, van festivals tot dorpsfeesten en bruiloften. Voor ieder optreden gaan wij tot het uiterste om het publiek met ons mee te nemen, daar steken wij veel energie in en dat spat ervan af!

TOP2000KERKDIENSTEN MET GROOVING

In de afgelopen jaren hebben wij regelmatig meegewerkt aan Top 2000 kerkdiensten. Een compleet andere setting dan we doorgaans gewend zijn, maar juist daarom speciaal. We vinden het erg leuk om te doen. Ook de samenwerking met de organiserende gemeente, in de loop naar het evenement, ervaren we als enerverend.

Als driemandsformatie zijn we flexibel, passen ons snel aan en willen altijd meedenken over de invulling van de dienst. Vooraf lijkt het vaak moeilijk om geschikte nummers te dienst. Vooraf lijkt het vaak moeilijk om geschikte nummers te vinden voor een Top 2000 dienst, maar als je de teksten
vanuit een andere invalshoek leest of beluisterd valt een popsong toch te linken aan een boodschap uit de bijbel. Een erg leuke excersitie die iets vraagt van de creativiteit van het organiserende team / voorgangen en band. Vaak resulteert dit in een verrasend thema als basis voor de Top 2000 dienst.

IEDERE GEMEENTE EEN EIGEN DIENST, MET EIGEN NUMMERS

Ons uitgebreide repetoire biedt meestal voldoende mogelijkheden om een dienst samen te stellen. Mocht er een nummer gevraagd worden die niet in ons repetoire staat, zijn we bereid om deze alsnog in te studeren. Om het geheel nog meer een lift te geven maken we bij de Top 2000 diensten vaak gebruik van het oorstrelende stemgeluid van zangtalent Ruth Bos. Dit geeft ons de gelegenheid om een nog meer gevarieerd repetoire aan nummers te spelen. Zo geeft Ruth een prachtige vertolking van “Mag ik dan bij jou” van Claudia de Breij

Wij werken en denken actief mee aan de voorbereiding van de Top 2000 diensten. Het is voor ons belangrijk om te weten wat het thema is, welke lezingen daarbij gekozen worden en hoe de invulling van de dienst eruit gaat zien.

De Top 2000 diensten zijn voor ons altijd een feestje. De contacten en voorbereiding met het team van de organiserende gemeente, de repetities, de voor ons niet alledaagse setting, maar vooral de dienst zelf. De combinatie van muziek, plezier en momenten van bezinning. Voor ons een uitdaging om mensen mee te nemen op een muzikale reis, interactief als het aan ons ligt: Meezingen en bewegen is toegestaan!

Mocht je interesse hebben, stuur ons dan een e-mail (onderwerp: Grooving) en wij zullen jullie voorzien van extra informatie en contactgegevens van de band.