Zijn er al stemmen uitgebracht? Dan zie je hieronder de Top 10. Staan hier nog geen stemmen, of wil je zelf je stem uitbrengen, klik op onderstaande button!

  1. You'll Be In My Heart – Phil Collins
  2. In Nije Dei (Live) – De Kast
  3. De Bestemming – Marco Borsato
  4. True Colors – Cyndi Lauper
  5. -
  6. (Something Inside) So Strong – Labi Siffre
  7. nvt
  8. Heb het leven lief – Elske de Wall
  9. Oceaan – Racoon
  10. Kijk Omhoog – Nick & Simon
  11. Geef Mij Je Angst – Guus Meeuwis
  12. Another Day In Paradise – Phil Collins
  13. Simon & Garfunkel - The Sound Of Silence
  14. Claudia de Breij - Mag Ik Dan Bij Jou
  15. nee
  16. Stand By Me – Ben E. King
  17. Light My Fire – The Doors
  18. Make You Feel My Love – Adele
  19. More Than Words – Extreme
  20. Coldplay - Fix You
  21. Het blijft een mooi concept dat op veel enthousiaste reacties kan rekenen!
  22. Filmpje van de aankondiging door Fred hebben we niet gebruikt. We hebben min of meer de opzet van een gewone dienst gebruikt. De inhoud en vorm van het filmpje sloot niet goed aan op ons welkom.
  23. Wij hebben een muzikaal uur georganiseerd. 12 nummers (8 live en 4 van filmpje) waarbij we bij elk nummer een inleiding gaven. We merken dat we hierdoor veel mensen bereiken die we anders NOOIT in de kerk zien. Dat is wat ons betreft het allermooist. De kerk stelt zich hierdoor wat laagdrempeliger op en het bevordert de dorpsbinding.
  24. The Moody Blues - Question
  25. Doorgaan met deze top 2000 opzet
  26. Opmerking van onze nieuwe predikanten: Dit verdiend meer! We gaan met elkaar nadenken over een invulling op meer momenten in het jaar!
  27. Ik ben zelf de laatste 6 weken van het Top 2000 project niet actief meer geweest, i.v.m. ernstige ziekte (er is een kwaadaardige tumor bij mij geconstateerd, ik zit nu in het genezingstraject....) Gelukkig heeft een collega dirigent alles belangeloos overgenomen, daar zijn we allemaal ontzettend blij mee! Volgende keer hoop ik alles weer zelf te kunnen doen!!
  28. Bedankt voor alle ondersteuning ....
  29. We hebben een fantastisch mooie dienst gehad. Hartverwarmende reacties na afloop, mensen blij en opgewekt weer naar huis na de koffie. Een volle kerk velen ook van buiten onze gemeente. Sommigen vroegen, elke maand graag zo’n dienst. Wij hebben daar ideeen over en die wil ik graag eens voorleggen.
  30. Oecumenische dienst, 4 voorgangers, projectkoor met 52 leden en 7-koppige band. Na afloop koffie en thee.
  31. Onwijs gaaf dat dit bestaat in Nederland. Bij ons is het ieder jaar nog een groot succes en de organisatie krijgt altijd veel complimenten.
  32. Amy MacDonald - This Is The Life
  33. Ik heb gisteren per mail al een verslagje gestuurd met onze ervaringen.
  34. The Beatles - Blackbird
  35. Mooi dat er zoveel TOP2000kerkdiensten georganiseerd worden en dat er zoveel belangstelling is voor de diensten.
  36. Complimenten voor de actualiteit van de website.
  37. Lauren Daigle - You Say
  38. Het was weer een groot succes. Heb wel een paar keer contact moeten hebben, omdat er dingen niet goed op de site stonden. Reactie en oplossing kwamen wel snel.
  39. With Or Without You – U2
  40. Dank voor de ondersteuning. Ook de mailtjes af en toe met de vraag of het allemaal lukte vond ik fijn. We kijken met heel veel plezier en voldoening terug op onze Top2000 dienst. Van aanwezigen heb ik alleen maar hele positieve, blije reacties ontvangen.
  41. Bedankt voor de ondersteuning, altijd fijn om in gezamenlijkheid iets te doen. Het feit dat er zoveel top2000diensten zijn gehouden, werkt enthousiasmerend en stimulerend!
  42. Iedereen Is Van De Wereld – The Scene
  43. Guus Meeuwis - Brabant
  44. voor ons is het betrekken van de lokale pop-scene al vanaf het begin een speerpunt, dus geen koor. Dat zorgt voor een volledig nieuw publiek. Ook zorgen we bij de meeste liederen voor een persoonlijk verhaal van iemand, dit wordt zeer gewaardeerd. We hebben altijd aan het einde TOPs en TIPs om in te vullen. Het was dit jaar erg positief
  45. Gebruik gemaakt van Grote TV monitoren ( geen beamers- ouderwets) 😀Gebruik gemaakt van het stemmen ( je betrekt mensen bij je dienst en weken lang extra PR- stem periode 2- 23 dec). We hadden een gebedsmuur, we hadden kaarsjes om aan te steken, we lieten de Top61 zien op een muur ( de lijst van alle gekozen nummers- nieuw van jullie dit jaar). Naast de band hadden we een koor,. Deze nemen ook weer hun eigen publiek mee.
  46. John Denver & Placido Domingo - Perhaps Love
  47. Graag doorgaan met ondersteuning (zoals de landkaart). Misschien een tip om de Top2000-dienst niet allemaal in de Top2000-tijd (voor oud en nieuw) te organiseren? Op sommige zondagen was er regionaal een overdaad aan Top2000-diensten. Wij tillen het over de jaarwisseling heen en dat werkt prima. Dan is de Kerstdrukte net voorbij en is er meer tijd beschikbaar voor repetitie (live-muziek) en meer aandacht in de PR en media.
  48. Hou Vol Hou Vast – Bløf
  49. Miss Montreal - Door De Wind
  50. voor- en na de dienst zijn de songs afgespeeld die aangevraagd zijn maar niet gekozen in de dienst. In de dienst zijn een paar mensen gevraagd naar hun motivatie voor een bepaald lied. De dienst had een aansprekend thema. Er was koffie, thee en limonade met gezellige na-zit. Kinderen zijn in de dienst gebleven.