Tickets

Tickets of toegangsbewijzen

Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om tickets te verkopen. Dit kan gratis of tegen een kleine bijdrage van de bezoeker. Hieronder willen we kort uitleggen hoe dit in zijn werk gaat en wat de kosten zijn voor het gebruik van het systeem.

Met de tickets kun je gemakkelijk mensen registreren via de website van top2000kerkdienst.nl. De tickets kunnen alleen afgenomen worden binnen de pakketten B en C, omdat we dan een pagina kunnen inrichten voor de ‘verkoop’ van de tickets.

Een ticket kun je dus inzetten om bezoekers te registreren, het maximum aantal stoelen in te stellen of om een kleine entree te vragen.

De bezoekers krijgen netjes een digitaal ticket welke ze bij de ingang kunnen laten zien met hun telefoon, of ze printen hem uit en laten hem dan alsnog zien. Bij de ingang kunnen deze tickets gescand worden met een mobiele telefoon. Zo weet je ook precies wie er wel en niet zijn geweest.

 

Stappenplan

  1. Bestel de ticket mogelijkheid direct bij het aanvragen van Pakket B en C of later los in de webshop.
  2. Wij maken een extra pagina aan op jullie eigen omgeving en zorgen ervoor dat de tickets daar gekocht kunnen worden.
  3. De bezoekers boeken een ticket, voeren hun gegevens in en krijgen de tickets in de mailbox.
  4. Jullie als beheerder krijgen van ons gegevens om de scan app te downloaden en om daar in te loggen.
  5. De bezoeker toont zijn ticket bij de ingang, op zijn telefoon of uitgeprint
  6. Bij de entree staan 2 of 3 mensen die de tickets scannen (zij moeten allemaal de app downloaden), daarna kunnen de mensen hun plekje in de kerk zoeken.