Top2000kerkdienst in de Ichthuskerk Zoetermeer – Een liefdevolle aanrader

Top2000kerkdienst in de Ichthuskerk Zoetermeer – Een liefdevolle aanrader

– een mooie dienst met prachtige liedjes, een prima band en een liefdevolle boodschap –

In de afgelopen weekeinden is hard gewerkt aan de Top2000kerkdienst. Na een eerste repetitie twee weken eerder, werden op 12 december de muzikale gedeelten opgenomen. De gesproken teksten zijn afgelopen weekeinde opgenomen. Deze laatste dagen voor de uitzending zijn voor de techniek: het afwerken van de opnames en het samenstellen van de dienst tot een vloeiend en doorlopend geheel.

De dienst heeft een hoopvolle en liefdevolle boodschap: ‘Houd moed – heb lief’. Een liefdevolle boodschap in deze tijd van donkere dagen en bijzondere situaties. Met onze kerkelijk werker Arianne Lodder, een prima band en prachtige live gezongen liedjes is het een aanrader voor iedereen! De Top2000kerkdienst wordt uitgezonden via de Kerkomroep-pagina van de Ichthuskerk. Dat is: kerkomroep.nl > Ichthuskerk Zoetermeer > en kies dan: 27 december 17.00 uur. Mocht u op dat moment geen verbinding krijgen omdat het op dat moment teveel kijkers zijn: kijkt u dan op een later moment als het u uitkomt. De dienst is daarna nog een aantal weken te bekijken.

Op onze kerkwebsite www.pwzn.nl zetten we kort voor of na de uitzending een rechtstreekse link naar de Top2000kerkdienst in de Ichthuskerk.

Deel dit bericht