Mijn favoriete Top 3 – Anton van Dijken

Mijn favoriete Top 3 – Anton van Dijken

Het stemmen voor de Top2000kerkdienst is weer begonnen! Organisator van Top2000Kerk Zoetermeer Anton Van Dijken, motiveert vandaag zijn Top 3 voor 2018.

“Piano Man” van Billy Joel deed mij onlangs denken aan onze activiteiten van Openichthus.nl: een plek waar iedereen welkom is; de man achter de piano zit, ziet ons en maakt geen onderscheid: hij speelt voor ons allemaal.

Het was niet makkelijk kiezen tussen de prachtige klassieker, “Hallelujah” van Leonard Cohen en “Take Me Home, Country Roads” van John Denver. Mijn liefde voor de countrymuziek gaf de doorslag. Het liedje gaat over op weg zijn naar huis; je plek vinden; waar hoor ik thuis? Almost Heaven….. countryzangeres Hilde Vos zong het 5 jaar geleden, speciaal voor mij, bij de eerste #Top2000kerkdienst van de Protestantse Wijkgemeente Zoetermeer-Noord. Dit jaar vieren we het eerste lustrum. Dat maakt het extra speciaal!”

Heb jij ook een favoriete Top 3 en wil je die graag motiveren op Social Media? Stem dan zo snel mogelijk via www.top2000kerkdienst.nl/zoetermeer/stemmen

Deel dit bericht