Derde Top2000kerkdienst in Zoetermeer zit vol met Inspiratie!

Derde Top2000kerkdienst in Zoetermeer zit vol met Inspiratie!

Liz van den Hurk met True Colors
Op zondagmiddag 27 december (17:00 uur) organiseren de Protestantse Wijkgemeente Zoetermeer-Noord (PWZN) en internetkerk Mijnkerk.nl voor de derde keer de Top2000kerkdienst. Ieder jaar zijn er speciale muzikale gasten. Dit jaar zal de jonge zangeres Liz van den Hurk haar opwachting maken. Liz is bekend van haar deelname aan het TV-programma “The Voice Kids” en zij was de grote verrassing van het Pinkster Event “The Inspiration” waarin zij het publiek in extase bracht met haar versie van “Bring Me To Life” van Evanescene.

De Top2000kerkdienst draait om de meest spirituele nummers uit de Top2000 en heeft dit jaar jaar als centraal thema: wederopstanding. Liz van den Hurk wordt begeleid door de Rotterdamse band “True Colors”, die al tweemaal eerder succesvol meewerkte aan de Top2000kerkdienst. Ook zanger Jarno Schroer is er opnieuw bij. De dienst staat onder leiding van ds. Jaap van den Akker. Hij zal oa spreken over zijn favoriete nummer: Zombie van Cranberries. Ook nummers als “Imagine” en “Mag ik dan Bij Jou” zullen niet ontbreken tijdens deze bijzondere viering.

De Top2000kerkdienst wordt gehouden in de Ichthuskerk, Parkdreef 258 in Zoetermeer en begint om 17:00 uur. De deuren gaan open om 16:30 en de toegang is gratis. Tijdens de dienst zal worden gecollecteerd voor een goed doel. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer informatie over de dienst is te vinden op de website: www.top2000kerkdienst.nl/zoetermeer
Bezoekers kunnen via deze website hun stem uitbrengen op favoriete nummers uit de Top2000.

Voor meer informatie over de Top2000kerkdienst kunt u contact opnemen met: Anton van Dijken, antonvandijken@tiscali.nl of 06-45700121.

Meer informatie over Liz van den Hurk:

Liz zong voordat ze mee deed aan de voice kids, vooral thuis, op school in 2 groepjes en in een bandje op de muziekschool. Toen ze in groep 5 zat heeft ze auditie gedaan voor het Brabants muziektheater. ( kindermusicals) Ze heeft daar 2 jaar meegespeeld en veel geleerd.

Op de middelbare school was er een open podium en ze had bedacht zich op te geven, best wel eng voor alle klassen en leeftijdsgenoten van de hele school optreden, de meeste pubers zijn wat dat betreft niet zuinig met commentaar, maar ze was niet bang en ging ervoor. Na dit optreden en veel lovende reacties had ze een filmpje ingestuurd naar de voice kids. Nooit gedacht dat ze uiteindelijk na vele rondes op tv zou komen.

Na de voice kids kwamen er steeds meer optredens, bijvoorbeeld op school voor de eindexamenkandidaten voor een huwelijksvoltrekking, voor een begrafenis een zomerconcert met de fanfare. Optredens in nabijgelegen dorpen. En natuurlijk “The Inspiration” in Zoetermeer met Jim Bakkum Charly Luske en Sharon Kips.

Ondertussen zingt ze een keer in de maand in de talentenklas van de Babette Labeij zangschool in Amsterdam. Om met andere kids (ook voice kids ) op niveau te zingen, meerstemmig en met veel gevoel, geniet ze echt van deze lessen. Met het Babette Labije choir heeft ze pas een optreden gehad in de Ridderzaal in Den Haag, bij de Kidsright international childrenrs peace prize ceremony .Heel speciaal om daar bij te mogen zijn.

Voor de komende tijd staan er al weer wat optredens gepland. Dus bezig blijven is erg leuk vindt Liz. Ook je zelf ontwikkelen door les te nemen, en uitdagingen aangaan dat is haar ding.

Beroemd worden daar heeft ze het nooit over gehad , het zingen is haar passie en wat daar van komt dat ziet ze wel. Vandaar dat ze nog steeds bij haar eerste beroepskeuze blijft Juffrouw worden op een basisschool. Voor kinderen heeft ze namelijk ook een grote passie. Wat de toekomst ook brengt plezier in het leven staat voor haar op nummer 1.

Deel dit bericht