2e editie TOP2000kerkdienst in de Kruiskerk

2e editie TOP2000kerkdienst in de Kruiskerk

Op vrijdagavond 28 december vindt voor de tweede keer een TOP2000-kerkdienst in Woerden plaats. Na het grote succes en de volle Kruiskerk van vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven. Extra blij is de organisatie dat er nu een band ‘van eigen bodem’ komt spelen. Dit jaar verleent de coverband “De Buren” uit Woerden haar medewerking aan deze bijzondere dienst. Dominee Joost Schelling praat de muziek aan elkaar met o.a. verbindende Bijbelteksten.

Thema van deze editie zal zijn: Het regent…zonnestralen!

Door de Top2000muziek, maar zeker ook door deze andere opzet, zal het zo geen ‘standaard’ kerkdienst worden, maar een feestelijke avond uit rond geloof, hoop en liefde.

Stemmen op jouw favoriete nummer uit de TOP2000

Natuurlijk hebben bezoekers hun eigen favoriete nummers. Liederen met een speciale betekenis of met een aansprekende tekst. Helaas is het niet mogelijk alles live te laten horen, maar we zullen op basis van de stemming in Woerden wel een top 10 op 28 december ’s avonds presenteren.

Daarvoor is er een speciale website beschikbaar waar jij je stem kunt uitbrengen: www.top2000kerkdienst.nl/woerden. Via deze website kun je tot 25 december stemmen op jouw meest inspirerende nummer uit de Top2000-lijst.

Alles samengevat op een rij:

Datum en tijd: vrijdag 28 december om 19.30 uur

Locatie: Kruiskerk, Mesdagplein 4 te Woerden.

Kosten: Toegang gratis, na afloop hapje en drankje.

Medewerking van: Coverband “De Buren” en ds. Joost Schelling uit Woerden

Deel dit bericht