voorbereidingen in volle gang voor 1e TOP2000 kerkdienst Sliedrecht

voorbereidingen in volle gang voor 1e TOP2000 kerkdienst Sliedrecht

Op zondagavond 27 december a.s. om 17.00 uur vindt in de Gereformeerde Kerk Sliedrecht, Middeldiepstraat 6, de 1e Sliedrechtse TOP2000kerkdienst plaats. Deze kerkdienst, die wel de kenmerken heeft van een gewone kerkdienst, maar geheel gevuld zal zijn met popmuziek, wordt geleid door ds. Joost Schelling en muzikaal ondersteund door de band Acoustic D-Votion uit Giessenburg. Deze band staat garant voor heerlijke luistermuziek maar ook voor echte meezingers.

De liederen zijn uitgekozen bij het thema (en tevens nummer van Crowded House): Four seasons in one day. Zo aan het einde van het jaar maken we de balans op van een heel jaar en van vier seizoenen vol leven met liefde, geluk, verdriet en verwachten. Dat zal dan ook de rode draad in de gekozen muziek zijn. De muziek varieert van Pharell Williams en Coldplay tot aan Racoon en The Common Limits.

Tevens zal in deze dienst ook de Sliedrechtse TOP3 van meest ontroerende en aansprekende liederen uit de TOP2000 getoond worden. Stemmen kan hiervoor via de website: www.top2000kerkdienst.nl/sliedrecht/stemmen

Deel dit bericht