Opzet Top 2000 kerkcafé

Opzet Top 2000 kerkcafé

De datum voor dit Top2000-kerkcafé is bekend! Op donderdagavond 29 december zal er in de ´s-Hertogenbosch een muzikale viering georganiseerd worden rondom de Bossche top 10 uit de Top2000. De dienst zal plaatsvinden van 19 tot 21 uur in de Grote Kerk (Kerkstraat 20) in ´s-Hertogenbosch.

Qua opzet bestaat het Top2000-kerkcafé uit:

  • Live muziek door een combinatie van een live band afgewisseld met een close harmonie groep en een beamerpresentatie met geluid vanuit YouTube.
  • Iedereen kan in september en oktober 2016 stemmen op hun liedje uit de Top2000, zodat hieruit een Bossche Top 10 ontstaat. Stemmen kan via deze link.
  • In november maken we de Bossche Top 10 bekend en nodigen alle stemmers en belangstellenden uit om eind december naar het Top2000-kerkcafé te komen.
  • In november en december studeert de band de top 10 van gekozen liederen in.
  • De Bossche  Top 10 van gekozen liederen vormt de basis voor het Top2000-kerkcafé.
  • Het Top 2000 Kerkcafe is een muzikale bijeenkomst, laagdrempelig ,swingend en eigentijds met ruimte voor overdenking. Bezoekers kunnen gedurende de bijeenkomst binnenlopen, aanschuiven aan een tafeltje, wat drinken met een borrelhapje en luisteren naar de muziek en verhalen.
  • Naast live muziek is er ruimte voor een verhaal, afgewisseld met een blok ´overdenking´ waarin de motivatie van bezoekers/stemmers wordt voorgelezen om voor een nummer in de top 10 te kiezen.

Meer informatie en het voorlopige programma van deze speciale deze dienst is terug te lezen in de PDF – Top2000-kerkcafé ‘s-Hertogenbosch.

Hou dit gedeelte van de website in de gaten voor meer informatie.

Hartelijke groet,
Werkgroep Top 2000-kerkcafé ´s-Hertogenbosch

 

Deel dit bericht