Top 2000 kerkdienst in Ommen!

Top 2000 kerkdienst in Ommen!

Op 27 december wordt er een top 2000 kerkdienst in Ommen gehouden, ‘s avonds om 19 uur, waarschijnlijk in de PKN kerk aan de Bouwstraat.

De voorbereidingen zijn in een zeer pril stadium. Hoe de dienst er precies uit zal zien dat is nog niet zeker. Wel zeker is dat we mooie liederen uit de Top 2000 zullen beluisteren. Liederen die specifiek over God gaan en liederen die niet specifiek over God gaan. Maar als we er van uitgaan dat we God in alle dingen kunnen vinden wordt het al heel breed en divers….

Waar vind jij iets van God? En wordt daar iets van verwoord in sommige liederen van de Top 2000? In welke liederen vind jij iets terug van jouw verlangen, van je angst, van dat wat groter is dan jijzelf? Er is eigenlijk niets in de wereld wat buiten God om gaat dus alles kan dan ook aan bod komen.

Ik stel het zeer op prijs als je de komende weken wilt reageren via deze pagina en met anderen wilt delen door welk nummer jij geraakt wordt, waarin je ziel wordt aangesproken. Ook al zijn woorden niet altijd zo gemakkelijk te vinden.

Je kunt ook stemmen. Uiteindelijk zal er door alle uitgebrachte stemmen een soort top tien uit komen. Ik denk niet dat deze 10 nummers allemaal in de dienst ten gehore worden gebracht. De nummer een zullen we zeker horen. Het ligt ook een beetje er aan hoe de Top 10 van Ommen er uit gaat zien. Over het ene nummer is meer te zeggen dan het andere en misschien valt er over nummer 25 wel veel meer te zeggen dan over nummer een. We zien wel! Het kan nog alle kanten uit!

Mocht je graag persoonlijk met mij iets willen delen over een bepaald nummer en je wilt dat niet op de site kwijt dan kun je me mailen via dsjelsma@pkn-ommen.nl Ik overleg dan met jou of ik iets van jouw ervaringen met dat nummer mag delen in de dienst.

Welkom op de 27e en welkom om te reageren!

 

 

Deel dit bericht