Bijzondere kerkdienst op zondagavond 29 december in De Streekkerk om 19.30 uur

Bijzondere kerkdienst op zondagavond 29 december in De Streekkerk om 19.30 uur

Op zondagavond 29 december vindt er een Top2000-kerkdienst plaats in de Streekkerk te Nijensleek. Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2. Dit is een lijst van popsongs die ieder jaar tussen Kerst en Oud en Nieuw wordt uitgezonden

Nummers met inhoud

In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost. “Wat is er dan mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis? Daarom wordt er in de Streekkerk te Nijensleek een Top2000-kerkdienst gehouden.”

Top2000kerkdienst.nl

Op de website Top2000kerkdienst.nl/Nijensleek kun je stemmen op voor jou de mooiste nummer uit de Top 2000. De top 3 hiervan zullen we laten horen in de dienst, maar we vragen ook om er een motivatie bij te zetten, zodat we er ook hieruit kunnen putten om popsongs te laten horen waar een mooi verhaal bij zit. Zangeres Jolien Damsma zal ook meewerken aan deze dienst en zal een aantal nummers voor ons gaan zingen. Na afloop van de dienst staat er een kopje koffie of chocolademelk met een oliebol klaar om nog even gezellig na te praten.

We hopen dat u gaat stemmen en dat we samen een mooie dienst zullen hebben.

Deel dit bericht