Hellevoetsluis

TOP2000 Kerkdienst Hellevoetsluis (19 mei 2019 - 09:30)

Popmuziek is voor velen een belangrijk onderdeel van hun leven. Aan het einde van het jaar wordt bij NPO Radio 2 altijd de balans opgemaakt van de mooiste popnummers door middel van de Top2000. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emotie oproepen, kippenvel en herinneringen. Maar ook de rest van het jaar klinken die nummers prachtig.

Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost. Wat is er nou mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis?

Ook in Hellevoetsluis een TOP2000 kerkdienst

Daarom organiseren we ook in Hellevoetsluis een TOP2000 kerkdienst.

Tijdens de TOP2000-kerkdienst worden nummers uit de TOP2000 gezongen en beluisterd. Je kunt zelf ook stemmen op jouw favoriete nummer! Of bekijk de TOP10 van reeds gekozen nummers. In de dienst gaan we in op het thema Do you have a dream? Er is een band die de popnummers rond dit thema ten gehore zal brengen. Natuurlijk mag je meezingen, kun je een kaarsje aansteken en hebben we nog meer leuke ideeën (maar die verklappen we nog niet).

Snel naar