Nieuws

Lees hier het laatste nieuws rondom de Top2000-kerkdienst Harderwijk!

Nieuws Top2000-kerkdienst Harderwijk


Ook in 2023 een Top2000-kerkdienst in Harderwijk

In Harderwijk organiseren ze dit jaar ook een Top2000-kerkdienst! De dienst staat gepland op zaterdagavond 30 december, om 19:00 uur in Kerkelijk Centrum de Regenboog in Harderwijk De werkgroep is nu min of meer samengesteld en de voorbereidingen lopen. Hou deze pagina in...


Promo Top2000-kerkdienst Harderwijk

Ook in Harderwijk is er weer een Top2000-kerkdienst! En dus is er ook weer een promo! Delen maar


Ken jij dit nummer?

Weet jij uit welk nummer deze regels komen? Is dat niet een geweldige tekst? Dat je altijd weer bij God wil komen, waar je ook bent geweest? Wat zegt die nummer jou? Oplossing vorige week Vorige week een lastige geplaatst volgens mij. Er...


Nieuwe tekst, wie herkent hem?

We kunnen weer een mooi nummer raden! Ken jij de titel en de band die deze tekst heeft geschreven? En wat zegt dit nummer jou?


Uit welk liedje komen deze zinnen en wie is de artiest?

Ook dit jaar elke vrijdag weer een nieuwe quiz vraag. Uit welk liedje komen deze zinnen? Wie is de artiest? Wat zegt dit nummer jou? Welke betekenis heeft het? Doen jullie mee?


Ja, ‘Harderwijk’ doet mee!

Dit mooie initiatief gaat ook plaatsvinden in Harderwijk De dienst staat gepland op zondag 27 december, om 19:00 uur in Kerkelijk Centrum de Regenboog in Harderwijk; De werkgroep is nu min of meer samengesteld en de voorbereidingen lopen. Hou deze pagina in de gaten!