Popdienst Utrecht

Popdienst Utrecht

Hieronder vind je meer informatie over de locatie en de algemeen contact persoon mocht je vragen hebben over de Top2000-kerkdienst in deze plaats.

Adres:Hogeweide 6Plaats:Utrecht
E-mail:utrecht@top2000kerkdienst.nl
Utrecht
‘Geef mij nu je angst’, dat is één van de liederen die klinkt in de popdienst die de Protestantse gemeente Leidsche Rijn organiseert op 6 oktober, in boerderij de Hoef. In de afgelopen jaren is er regelmatig geëxperimenteerd, popliederen vonden een plek in de Top2000dienst tijdens eerste advent, maar ook in reguliere diensten op zondagmorgen. En waarom eigenlijk niet? Zoveel popliederen verwoorden de grote levensthema’s waar we als mensen mee kunnen worstelen. ‘Geef mij nu je angst…’ is zo’n lied. Bang zijn we allemaal wel eens. En geloven is dan geen goedkope truc om van onze angst af te komen, maar het is wel een oefening in vertrouwen. ‘… ik geef je er hoop voor terug.’

In deze dienst krijgen een aantal popliederen een plek in de viering die wordt geleid door ds Marije Karreman. Verschillende zangers en instrumentalisten verzorgen de muzikale begeleiding.
Zondag 6 oktober, 10.00 uur in boerderij de Hoef, Hogeweide 6, Utrecht.

|||::
Hogeweide 6, 3541 BC Utrecht, Nederland