Passion kerkdienst Kuddelstaart

Passion kerkdienst Kuddelstaart

Hieronder vind je meer informatie over de locatie en de algemeen contact persoon mocht je vragen hebben over de Top2000-kerkdienst in deze plaats.

Adres:Kudelstaartseweg 247Plaats:Kudelstaart
Kudelstaart
In Kudelstaart wordt de Passion opgevoerd in de RK Kerk St. Jan Geboorte op Goede Vrijdag 19 april 2019. De avondvoorstelling om 19.30 uur is al uitverkocht maar voor de namiddagvoorstelling om 16.30 uur zijn nog kaarten verkrijgbaar bij Gall en Gall, winkelcentrum Kudelstaart en op werkdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur bij de Pastorie RK Kerk St. Jan Geboorte, Kudelstaartseweg 247.
De toegangskaarten kosten € 6,00 inclusief consumptie en kinderen tot en met 12 jaar € 3,00.

Een groot Gelegenheidskoor uit Kudelstaart, onder de enthousiaste leiding van Fleur Buskermolen- v.d. Broek en met muzikale begeleiding van het voormalig Fiore-combo brengen deze unieke Passion ten tonele. Teksten zijn geschreven door de D.O.P.- werkgroep van de RK Kerk. Bij deze Passion is ook een kinderkoor aanwezig, die ook meespelen in de Passion. Dit ‘moet’ u zien en horen.

Wees snel, de laatste kaarten liggen voor u klaar.

Na de Passion is er ook gelegenheid om bloemen bij het kruis neer te leggen, van de bloemen worden later bloemstukken gemaakt voor de Paasvieringen.
U bent van harte welkom in Kudelstaart.

|||::
Kudelstaartseweg 247, 1433 GH Kudelstaart, Nederland