Passion Kerkdienst Hoofddorp

Passion Kerkdienst Hoofddorp

Hieronder vind je meer informatie over de locatie en de algemeen contact persoon mocht je vragen hebben over de Top2000-kerkdienst in deze plaats.

Adres:Kruisweg 1073Plaats:Hoofddrop
Hoofddorp
Voor de derde maal de Passion in Hoofddorp
In de Joannes de Doper treden we in de voetsporen van Jezus om het Paasverhaal te vertellen. In woorden, muziek, in stilte en oproer brengen we dit eeuwenoude, springlevende verhaal over vergeving, liefde en hoop. De Passion vertelt over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus.

Een interactief verhaal wat mensen samenbindt. Een verhaal om weer met elkaar in gesprek te komen. Het verhaal is hier.
Mensen uit de kerk, uit verschillende koren, getalenteerde amateurs uit de musical- en theaterbranche, vrijwilligers uit de parochie, jongeren van M25 en de jongerenband repeteren maanden samen om dit indrukkende verhaal te vertellen.
De muzikale paasvertelling in de Joannes de Doper vindt plaats op donderdag 11 en vrijdag 12 april om 20:00 uur. We vertellen, spelen en zingen met passie. De toegang is gratis, na afloop is er gelegenheid om samen koffie te drinken om zo met de cast en de muzikanten in gesprek te gaan. Ook wordt er een waarderingscollecte gehouden. Wees welkom bij de Passion in Hooddorp.
Link naar promofilm voor de Passion: https://youtu.be/JW7jzR4Qx9Y

|||::
Kruisweg 1073, 2131 CT Hoofddorp, Nederland