Den Helder

TOP2000 viering Den Helder, 27 december 2020 - aanvang 16.00 uur, kerk open vanaf 15.30 uur

Het einde van het jaar staat bij de NPO Radio 2 in het teken van de Top2000. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emotie oproepen, kippenvel en herinneringen.

Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost. Wat is er nou mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis?

Ook in Den-Helder een TOP2000 kerkdienst

Daarom organiseren we ook in Den Helder een TOP2000 kerkdienst.

Vanwege de lockdown heeft de PKN Den Helder besloten dat alle kerkdiensten voorlopig alleen online te zien en te beluisteren zijn.

Daarom wordt ook de Top2000 kerkdienst in de Vredekerk op zondag 27 december om 16:00 online uitgezonden via: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10208

Via Whatsapp en Kahoot houden we contact met de kijkers en luisteraars thuis, en we gaan er alles aan doen om er een fastastische dienst van te maken. Nadere informatie zoals het programma en het Whatsapp telefoonnummer worden vlak voor de uitzending op de site van PKN Den Helder:https://www.pkndenhelder.nl/  gepubliceerd

Snel naar