Band huren kerkdienst

Zijn jullie op zoek naar een band die jullie Top2000-kerkdienst kan verzorgen? Op deze pagina presenteren zich een tweetal bands met een uitgebreid repertoire die vaker de muziekale omlijsting verzorgen van een Top2000-kerkdienst.

Lees hier onder meer over deze bands!

Band huren kerkdienst

Major Seventh

De TOP2000Kerkdienst van Major Seventh is avondvullend. Er is ruimte voor korte teksten van een voorganger, een getuigenis, een WhatsApp-gebed of het ontsteken van kaarsjes, maar het is ook mogelijk om M7 de complete ‘dienst’ van 75 minuten te laten verzorgen.

Grooving close up

Grooving

Grooving bestaat uit 3 ervaren en enthousiaste muzikanten. Met een afwisselend repetoire maken we van ieder optreden een feestje; voor het publiek, maar ook voor onszelf! Als driemansformatie weten we een breed geluid te produceren,maar zijn ook in staat “het klein te houden”.Jullie band hier?

Stuur ons een mail met informatie over jullie band! Denk hierbij aan een presentatie van de bandleden, foto’s, link naar jullie website, links naar optreden etc. Maar ook jullie repertoire, fees en eventueel beschikbaarheid.

Wij geven jullie dan een plek op deze site!