Band huren kerkdienst

Zijn jullie op zoek naar een band die jullie Top2000-kerkdienst kan verzorgen? Op deze pagina presenteren zich een tweetal bands met een uitgebreid repertoire die vaker de muziekale omlijsting verzorgen van een Top2000-kerkdienst.

Lees hier onder meer over deze bands!

Band huren kerkdienst

Major Seventh

De TOP2000Kerkdienst van Major Seventh is avondvullend. Er is ruimte voor korte teksten van een voorganger, een getuigenis, een WhatsApp-gebed of het ontsteken van kaarsjes, maar het is ook mogelijk om M7 de complete ‘dienst’ van 75 minuten te laten verzorgen.

Tuna Fleet

Tuna Fleet kan een TOP 2000-dienst van begin tot eind verzorgen, inclusief presentatie, licht en geluid. Ze gaan graag de interactie aan met de zaal aan om de gemeenteleden zelf te laten vertellen wat er bijzonder is aan de muziek die is geselecteerd.


Inspire

Inspire is een coverband uit Apeldoorn en wijde omgeving van 6 muzikanten en 5 zangeressen en een eigen crew voor licht- en geluid. Wij spelen graag op bruiloften, partijen, etc. en beschikken over een zeer uitgebreid repertoire zoals nummers van Sister Sledge, Blof, Earth Wind & Fire, Stevie Wonder, Whitney Houston, gospelnummers e.v.a.

Grooving close up

Grooving

Grooving bestaat uit 3 ervaren en enthousiaste muzikanten. Met een afwisselend repetoire maken we van ieder optreden een feestje; voor het publiek, maar ook voor onszelf! Als driemansformatie weten we een breed geluid te produceren,maar zijn ook in staat “het klein te houden”.

philip

Philip Kalumba

Philip Kalumba, geboren in Zambia, is al op jonge leeftijd zeer geïnteresseerd in muziek en muziek maken. Als 11-jarig jongetje maakte hij zijn eigen gitaar van het zwerfafval dat hij vond. Als indivuele artiest is hij is te boeken voor kleinschalige, intieme Top2000-kerkdiensten of worship-kerkdiensten.


Jullie band hier?

Stuur ons een mail met informatie over jullie band! Denk hierbij aan een presentatie van de bandleden, foto’s, link naar jullie website, links naar optreden etc. Maar ook jullie repertoire, fees en eventueel beschikbaarheid.

Wij geven jullie dan een plek op deze site!