Top2000-kerkdienst Glanerbrug – Enschede – Losser

Top2000-kerkdienst Glanerbrug – Enschede – Losser

Ook in Glanerbrug, Enschede en Losser vindt weer een Top2000-kerkdienst plaats in 2023.

 

Ook dit jaar zijn de nummers uit de Top2000 weer te horen in de Top2000-kerkdienst, die in de Protestantse Kerk te Glanerbrug wordt gehouden. Het is een viering met ruimte voor woorden, voor stilte, voor het aansteken van een kaarsje en vooral voor veel goede live muziek.

Thema van de dienst is: “Ik ben. Jij mag.” De popsongs uit de Top-2000 worden live gespeeld en kunnen meegezongen worden. De collecte in de dienst is bestemd voor de WensAmbulance Oost-Nederland. De dienst wordt gehouden op vrijdag 29 december 2023 om 19.30 uur in de Protestantse Kerk Glanerbrug, Gronausestraat 1200, Glanerbrug en is ook via livestream te volgen via www.kerkdienstgemist.nl > Glanerbrug > Protestantse Gemeente te Glanerbrug. U / jij bent van harte welkom! En: kom op tijd, want vol is vol !

Net als vorig jaar is de organisatie van deze gezamenlijke Top-2000 dienst in handen van de protestantse gemeenten van Glanerbrug, Losser en Enschede.
Voor meer informatie: volg ons op Facebook: Top2000dienstEnschedeGlanerbrugLosser of mail met ds. Hans Kroeskop (Glanerbrug), dominee@protestantsglanerbrug.nl, ds. Hennie Marsman (Losser) predikant@protestantsegemeentelosser.nl  of Mark Floors (Enschede), mark@fysiotwente.nl

Deel dit bericht