Top2000-dienst live op Omroep Fryslan

Top2000-dienst live op Omroep Fryslan

Wat is het geheim van het succes van de Top 2000? Is het die combinatie van nostalgie, herinneringen, het ‘weet-je-nog-wel’ gevoel, gecombineerd met de mooiste muziek die ooit gemaakt is? Op zondag 18 december zullen dominee Gerard Rinsma, zangeres Kirsten Kievit en Rockband Grace u meenemen op een reis door de tijd met de mooiste liedjes ooit gemaakt.

De dienst van 18 december zal plaatsvinden in Kerkelijk Centrum de Oase en zal beginnen om 16.00uur. Meer informatie is te vinden op de evenementen pagina van deze website.

Voorproefje?
Alvast een voorproefje op deze speciale dienst? Op vrijdag 16 december zal de Top-2000 band Grace samen met de dominee een paar songs uit de Top 2000 dienst 2016 live ten gehore brengen op radio, televisie en internet in het programma Noardewyn live. Dit programma zal worden uitgezonden van 13.00 tot 16.00 uur op Omrop Fryslân en is te volgen via deze link .

Kaarten bestellen
Vanwege de verwachte toeloop is het mogelijk om via de website van dominee Gerard Rinsma gratis kaarten te bestellen voor de Top20000kerkdienst van 18 december a.s. Mocht deze data nou niet in uw agenda passen, hou dan de website van de dominee in de gaten want er staan meerdere Top2000-kerkdiensten gepland.

 

Deel dit bericht