2e Top2000kerkdienst Woerden één groot muziekfeest!

2e Top2000kerkdienst Woerden één groot muziekfeest!

Op vrijdagavond 28 december barstte de Kruiskerk aan het Mesdagplein in Woerden bijna uit haar voegen. In een bomvolle kerk beleefde Woerden haar tweede Top2000kerkdienst. De coverband De Buren, die van origine muziek van Acda & de Munnik speelt, had qua licht en vooral geluid flink uitgepakt. Zij speelden ook nummers uit de TOP2000-lijst van Boudewijn de Groot, Coldplay, U2, Pink en Londen Grammar. Zeker de laatste twee nummers bezorgde de bezoekers kippenvel, omdat de Woerdense zangeres Marloes Veenstra ze prachtig ten gehore bracht.

Dominee Joost Schelling verzorgde de verbindende (Bijbel)teksten tussen de nummers rondom het thema “Hoop….het regent zonnestralen”, een thema met een knipoog naar het hoogst genoteerde nummer van Acda & de Munnik in de Top2000lijst.

Ook de top 10 van meest inspirerende nummers voor Woerdenaren uit de TOP2000 werd getoond. De nummer 1 positie was nipt voor “Fix You” van de band Coldplay.

Na afloop was er een feestelijke afsluiter met een hapje en drankje, livemuziek, clips, een patatkraam en selfietoestel. Een meer dan geslaagd muziekfeest waar bezoekers nog lang over zullen napraten.

 

Foto’s zijn van: Aart Sliedrecht

Deel dit bericht