TOP2000-KERKDIENST OP 28 en 29 DECEMBER 2017 IN THEATER KONINGSHOF

Eind van het jaar staat NPO Radio 2 in het teken van de Top2000. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emotie oproepen, kippenvel en herinneringen. Er zijn popsongs die een directe link te hebben met geloof en de Bijbel. Sommigen positief (Hallelujah van Lennard Cohen), anderen juist kritisch (Jesus He knows me van Genesis). Andere blijken bij nadere beschouwing  te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

In Maassluis kruisen kerk en theater elkaar in woord en muziek en blijken meer met elkaar gemeen te hebben dan je zou denken. Dominee Gerrit van Dijk verbindt met korte teksten de muziek die met passie en veel gevoel gespeeld worden door de band Major Seventh met Jessica de Boer en Maurien den Engelsman.

Dit jaar zingt gospelkoor Happy Days uit Maassluis mee. Tussen 19.00 en 20.00 uur met een eigen programma van Top2000 songs in het Atrium en in de Top2000dienst bij een aantal nummers samen met Major Seventh. Laat je meenemen door de muziek en teksten die uitdagen, troosten, dankbaar stemmen en het leven vieren.

Vanaf nu zijn kaartjes (à € 5, inclusief consumptie) voor de Top2000diensten te bestellen via de website van het theater Koningshof. Je kunt kiezen tussen donderdag 28 en vrijdag 29 december.

SNEL NAAR

©2018 Mede mogelijk gemaakt door: PKN Nederland & Webshifters.com

Log in with your credentials

Forgot your details?