TOP2000-KERKDIENST OP 27 en 28 DECEMBER 2016 IN THEATER KONINGSHOF

Eind van het jaar staat NPO Radio 2 in het teken van de Top2000. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emotie oproepen, kippenvel en herinneringen. Er zijn popsongs die een directe link te hebben met geloof en de Bijbel. Sommigen positief (Hallelujah van Lennard Cohen), anderen juist kritisch (Jesus He knows me van Genesis). Andere blijken bij nadere beschouwing  te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Een aantal terug heeft Mijnkerk.nl het initiatief genomen voor Top2000kerkdiensten, In Maassluis doen we voor de derde keer mee. Dit jaar zijn er twee diensten: op dinsdag 27 december en woensdag 28 december. De band Major Seventh speelt prachtige popsongs, gezongen door Jessica de Boer en Frans Korpershoek. Ds. Gerrit van Dijk verbindt de muziek met korte teksten aan elkaar. Laat je meenemen door de muziek en teksten die uitdagen, troosten, dankbaar stemmen en het leven vieren. Je mag luisteren, meezingen, klappen, staan en zitten, een kaarsje aansteken aan als gebed. Voel je welkom en vrij.

Vanaf 19.00 is iedereen welkom en is in het Atrium al muziek te horen en te zien die voor mensen bijzondere betekenis heeft en inspirerend is. Om 20.00 begint het programma in de theaterzaal van Koningshof en daarna is er een ‘afterparty’ in het Atrium.

Je kunt hier je stem uit brengen voor jouw favoriete popsong. In het ‘voorprogamma’ op 27 en 28 december (tussen 19.00 en 20.00 uur) wordt de Top10 gedraaid.

SNEL NAAR

©2017 Mede mogelijk gemaakt door: PKN Nederland & Webshifters.com

Log in with your credentials

Forgot your details?