TOP2000 kerkdienst Hollandscheveld

Het einde van het jaar staat de NPO Radio 2 in het teken van de Top2000. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emotie oproepen, kippenvel en herinneringen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost. Wat is er nou mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis?

Binnenkort ook in Hollandscheveld opnieuw een TOP2000 kerkdienst

Zondag 7 januari 2018 om 19.00 uur is er de Top2000 Kerkdienst in het Jeugdcentrum van Hollandscheveld.

Je kan nu stemmen welke nummers er in die Hollandscheveldse Top-lijst moeten komen! Dat kan via deze link.

Je mag –graag zelfs- motiveren waarom je een bepaald nummer je aanspreekt welke gedachte je legt met geloof, liefde , vertrouwen of God.
Maar dit hoeft dus niet. Wij hopen ook dat veel jongeren en kinderen gaan stemmen zodat we een mooie actuele lijst krijgen.

O.a. Just4U, Joanne Greving, Elma de Ruiter en Kasper Kikkert werken mee aan deze Top2000 kerkdienst. Wil jij ook meehelpen met deze Top2000dienst dan kan dat op diverse manieren. Met presenteren bijvoorbeeld maar we hebben ook diverse andere vrijwilligers nodig. Heb je ideeën mail ze dan door.

Breng je stem uit, moedig anderen om ook te stemmen en kom zondag 7 januari 2018 naar de Top2000Kerkdienst.

Het actuele nieuws kun je volgen via onze Facebook pagina.

Team Top 2000 Kerkdienst Hollandscheveld

SNEL NAAR

©2018 Mede mogelijk gemaakt door: PKN Nederland & Webshifters.com

Log in with your credentials

Forgot your details?