TOP2000 Kerkdienst Hilversum (31 december 2017 om 10:30 uur, inloop met koffie vanaf 10.00 uur)

Het einde van het jaar staat de NPO Radio 2 in het teken van de Top2000. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emotie oproepen, kippenvel en herinneringen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost. Wat is er nou mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis?

Ook in Hilversum een TOP2000 kerkdienst

De TOP2000 kerkdienst Hilversum wordt gehouden in de Bethlehemkerk. Tijdens de dienst worden nummers uit de TOP2000 gezongen en beluisterd. Iedereen uit Hilversum kan zelf ook  stemmen op zijn/haar favoriete nummer! Of bekijk de TOP10 van reeds gekozen nummers.

Uit de gekozen nummers zal een PgH top10 worden samengesteld, waarvan een aantal nummers onderdeel zullen uitmaken van de dienst. Natuurlijk mag je meezingen, kun je een kaarsje aansteken en hebben we nog meer leuke ideeën. Doe mee, stem mee en kom het meebeleven.

SNEL NAAR

©2018 Mede mogelijk gemaakt door: PKN Nederland & Webshifters.com

Log in with your credentials

Forgot your details?