De organisatie heeft te kennen gegeven ook in 2017 een Top2000-kerkdienst te gaan organiseren.
Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie!

TOP2000 Kerkdienst Emmen (6 december om 17:00 uur 2015)

Het einde van het jaar staat de NPO Radio 2 in het teken van de Top2000. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emotie oproepen, kippenvel en herinneringen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost. Wat is er nou mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis?

Ook in Emmen een TOP2000 kerkdienst

De TOP 2000 Kerkdienst in Emmen wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente Emmen Zuid. De kerk is open vanaf 16.30 uur. Na afloop van de dienst is er volop tijd om even na te praten en nog wat te luisteren naar muziek. En dat alles onder het genot van een drankje en een hapje.

Tijdens de TOP2000 kerkdienst worden nummers uit de TOP2000 gezongen en beluisterd. Je kunt zelf ook stemmen op jouw favoriete nummer! Of bekijk de TOP10 van reeds gekozen nummers. Er is een band die de top 10 nummers ten gehore zal brengen. Natuurlijk mag je meezingen, kun je een kaarsje aansteken en hebben we nog meer leuke ideeën.

SNEL NAAR

–>

©2017 Mede mogelijk gemaakt door: PKN Nederland & Webshifters.com

Log in with your credentials

Forgot your details?